Återbetalningspolicy

På Alfgaard Studio strävar jag efter att göra mina kunder nöjda med produkten de har köpt från oss. Om du har problem med en Alfgaard Studio-premiumprodukt eller anser att den är defekt och/eller känner dig frustrerad, kommer vårt team att kontakta dig så snart som möjligt. För en skadad produkt kommer vi att begära en skriftlig förklaring samt fotografiskt bevis.

Inga returer/återbetalningar kommer att erbjudas för digitala produkter, förutom om den produkt du har köpt är:

Helt icke-fungerande. Och/eller huvudproduktbeskrivningen var helt vilseledande.

  • då har du möjlighet att begära återbetalning.

Vi förbehåller oss också rätten att vägra en återbetalning i följande situationer:

Du har ändrat dig om en artikel/prenumeration. Du har köpt en artikel av misstag och produkten/produkterna har skickats/har redan laddats ner av dig. Produkterna köptes av din anställd eller internt med din betalningsmetod till vilken han/hon hade laglig åtkomst. Du vägrade att ge vårt supportteam tillgång till din webbplats för att undersöka vår produkt som du har problem med. Mer än 15 dagar har passerat sedan köpet, och du har inte ens kontaktat oss om ditt problem under den tiden. Vi erbjuder inte återbetalningar för någon artikel som du köper/köpt till ett rabatterat pris. De artiklar du köper till ett särskilt pris (till exempel kampanjer/rabatter) kommer inte att vara berättigade till återbetalning.

Inga återbetalningar kommer att erbjudas för någon artikel (även om den köptes till ordinarie pris) medan några rabatterbjudanden pågår på vår webbplats. Din begäran om återbetalning kommer att utvärderas efter att rabatterbjudandet/kampanjen har avslutats.

Förnyelser eller uppgraderingar kommer inte att vara berättigade till återbetalning.

Alfgaard Studio erbjuder en fullständig eller partiell återbetalning inom 15 arbetsdagar från det att kunden gör betalningen. I det här fallet har Alfgaard Studio rätt att ställa frågor om återbetalningen och jag har också rätt att INTE erbjuda återbetalning om vi anser det rimligt. Återbetalningar görs endast till samma avsändare och konto från vilket betalningen kom.

Observera också att:

Du kan avsluta ditt konto när som helst, men det finns inga återbetalningar för avslutning.

Om du får en återbetalning kommer du inte längre att kunna använda de nedladdade premiumprodukterna.

Återbetalningar kan ta upp till 14 dagar att återspeglas på ditt konto.

Ovanstående meddelande gäller också för alla licenser för något av våra medlemskapsplaner. Kontakta oss om du behöver mer information.

Information

Bokning och Kontakt sker smidigast genom att skicka ett privat meddelande (PM) via Alfgaard Studios Instagramkonto.
Alfgaard Studio finns i Göteborg och drivs som en ren  hobby verksamhet.

United States of America 49,8% United States of America
Turkey 16,0% Turkey
Sweden 12,3% Sweden
Germany 4,1% Germany
Canada 4,1% Canada

Total:

17

Countries
000243
Today: 3
This Week: 11
This Month: 15