Om Alfgaard Studio

Att tattuera i Göteborg är som att måla på en levande duk - det är min passion, mitt kall och min största glädje! Jag älskar att utforska de djupa kvarteren i staden, där konsten och kulturen flödar likt en livsbejakande flod. Att kunna dela denna kreativa energi med mina kunder är som att dansa på moln!

När det kommer till mina kunder, så är deras hälsa och säkerhet min absoluta prioritet. Jag är lika mån om deras välbefinnande som jag är om mina egna tatueringar - och det säger en hel del! Jag använder bara de bästa och mest godkända färgerna, för att se till att varje tatuering är en strålande manifestation av skönhet och säkerhet.

Hygien är mitt andra namn, eller åtminstone borde det vara det! Jag håller mitt studio skinande rent, som om det vore ett fyrstjärnigt hotell för tatueringar. Varje instrument steriliseras och varje yta desinficeras så att mina kunder kan känna sig trygga och bekväma, som om de vore hemma hos sin egen mamma - fast utan att hon tjatar om att ta av skorna!

Men det bästa med att tattuera i Göteborg är samarbetet med mina kunder. Att få vara en del av deras resa, att lyssna på deras berättelser och inspireras av deras visioner är som att gå på en episk äventyrsfärd varje dag. Vi skapar konst tillsammans, som ett superhjälte-team där jag är den mystiska tatueringens mästare och de är mina modiga sidekicks!

Så kom till Göteborg och låt mig ta din hud på en resa genom konstens underbara värld - jag lovar att det kommer bli en tatuering du aldrig kommer att glömma!

Image
Min Vision

Att Skapa Konst och Berika Liv genom Tatueringskonst

Min vision är enkel men kraftfull: att skapa konst och berika liv genom tatueringskonst. Som tatueringskonstnär i Göteborg strävar jag efter att inte bara skapa vackra och meningsfulla tatueringar, utan också att skapa en upplevelse som förändrar och berör människor på djupet.

Genom att förena min passion för tatueringshistoria och min kärlek till konstnärligt uttryck, vill jag skapa verk som inte bara är estetiskt tilltalande, utan som också bär med sig en rikedom av symbolik och mening. Varje tatuering ska vara en levande berättelse, en spegel av min kunds identitet och resa genom livet.

Men min vision sträcker sig längre än bara konsten på huden. Jag är mån om mina kunders hälsa och säkerhet, och jag prioriterar alltid hygien och användning av godkända färger i min studio. Jag vill skapa en trygg och välkomnande miljö där mina kunder kan känna sig bekväma och förtroende för att låta mig förverkliga deras visioner.

Samarbetet med mina kunder är också en central del av min vision. Genom att lyssna på deras berättelser, önskemål och drömmar, vill jag skapa en relation som går bortom bara en konstnärlig transaktion. Jag vill vara en del av deras personliga resa, en medskapare av minnen och en förmedlare av deras unika identitet.

I slutändan handlar min vision om att skapa konst som inte bara är vacker att se på, utan som också berör själen och berikar livet. Jag strävar efter att skapa tatueringar som inte bara är en del av min kunds kropp, utan också en del av deras historia och själ. Det är min passion, min drivkraft och min vision för framtiden.

Information

Bokning och Kontakt sker smidigast genom att skicka ett privat meddelande (PM) via Alfgaard Studios Instagramkonto.
Alfgaard Studio finns i Göteborg och drivs som en ren  hobby verksamhet.

United States of America 49,8% United States of America
Turkey 16,0% Turkey
Sweden 12,3% Sweden
Germany 4,1% Germany
Canada 4,1% Canada

Total:

17

Countries
000243
Today: 3
This Week: 11
This Month: 15